lauantai 8. tammikuuta 2011

Lento Helsinki-Budapest-Skopje 7.1.2011

Jäi toteuttamatta tuo ensimmäinen lentoonlähtö kun iski viikon alussa muuttostressi ja lähtöstressi ja elämästressi päälle ja sairastuin ärhäkkään poskiontelontulehdukseen (maxillary sinusitis) ja lääkäri määräsi, että älä lennä. Tai siis sain lääkärintodistuksen jonka varjolla pystyin siirtämään lentoa tasan viikon myöhemmäksi (lähtö siis 14.1.2011 klo 07:40 Helsinki-Vantaalta vissiin, saa tulla saattaa!) ja vaatimaan vakuutusrahoja aiheutuneista kuluista. EVS-toveri Ilona meni kuitenkin jo edeltä ja lähetti justiinsa viestiä jossa kertoi olevansa elossa ja siellä on kuulemma kivaa ja hyvä olla. Lieventää panareita ehkä ihan vähän. Tästä tekstistä ei nyt kyllä tuu yhtään mitään ku en pysty keskittymään ja suomen kieliki on vähän hakusessa. Oon tottunu liikaa kuvablogittamiseen. Laiskasti kuvablogittamiseen.

No mut jos yritän tässä pakkailla ja kirjotan tähän sit lisää ku osaan taas suhtautua tekstiin jotenki paremmin. Mut kuva lähtökaaoksesta!

Huomatkaa, että rinkka on tuolla takana piilossa kaikkien vaatteiden ja jätesäkkien alla. Kaljat ja kameranjalusta ei luultavasti lähde mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro kerro kerro!