torstai 17. helmikuuta 2011

Yks viikonloppu vuorella

Alotetaans ristillä ku oon kuvannu tätä eniten koko Makedoniassa:

Tästä on jo jotain pari viikkoa tai puoltoista ku käytiin yks sunnuntai tallailee tuolle läheiselle vuorelle, tai siis yritettiin. Osa kokoonpanosta (puola, ranska ja hollanti) pääs puoliväliin asti, me suomalaiset sit luovutettiin jo ennen sitä. Oli hirvee mutkitteleva autotie jolla piti yrittää kävellä mahd reunassa ja autot tuuttaili ja ihmiset kiroili. Lisäks miulla oli MOOTTORIPYÖRÄSAAPPAAT jalassa ja sen jälkeen oli pohkeet niin kipeet että valitin kolme päivää siitäki.

Se vuoritie vie siis Millennium Crossille joka on maailman mauttomin rakennelma tuolla meitsin ikkunasta näkymänä avautuvalla vuorella. Iso risti joka on rakennettu samanlaisista palkeista ku Eiffelin torni. Sit illalla se on juhlavalaistuksessa eli pari valokaapelia kiertää sitä. Niin KITSCH että oksettaa, mut viihdyttävää kateltavaa. Oottelen vaan että millon ne valot rupee vilkkuu, ehkä sen ristin juurella onki oikeesti joku älytön kasinokirkko johon voi lähtee pelaa rulettii Jessen kanssa! En vaan tiiä ku en oo saavuttanu sitä rohkeutta lähtee oikeesti tallaa sinne ylös asti, pitäis olla varmaan kännissä. Ja kunnon kengät. Yks jätkä sano että sinne pääsee oikeesti tunnissa, mehän käveltiin sitten joku 2h puoliväliin ja 2h takas. Ihme settiä. Seuraavan kerran meen ehkä taksilla. Tai ainaki tuun taksilla alas.

Ihan hyvän kuvan sieltä vuorelta sai kaupungista. Vähän photarilla tummensin etutaloja MUT oli ne oikeestiki tummempia. Tai siis se sumu oli tuolla takana. Täällä on aina sumusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro kerro kerro!