torstai 31. maaliskuuta 2011

The Birds of Skopje

Ei hirveesti mitään uutta, vietän stabiilia elämää mielettömässä kerrostalokämpässä mut ilman nettiä. Kuuma vesi sentään on pop ja tukka kiittää aktiivisesta kuuraamisesta. Vietän aikaani lähinnä kattellen leffoja ja ikävöiden Suomeen. Sit kokkailen suomiruokia Tanjan kanssa ja perseilen ja juon kaljaa sen saman tyypin kanssa. Suomi-ikävä on aiheuttanut mm. itsetehtyjä lihapiirakoita, ruisleivän leipomisen harkitsemisen ja makaronilaatikon potentiaalisen mahdollisuuden. Lisäks oon tähän mennessä onnistunu kattoo jopa kaikki Kummelit, Rukajärventien, Ralliraidan ja tulossa ois kolme tuotantokautta Isänmaan toivoja.

Yritän myös samalla tässä vääntää pikapikaa ennakkotehtäviä kaikkiin paskamestoihin mihin haen. Onneks on aikaa photoshoppailla huonoja kuvia vielä huonommiks ku nettiä ei kerta oo jatkuvasti saatavilla. Spotify Premium tuli tarpeeseen.


Tylsyyksissäni ja ennakkotehtäväsaamattomuudessani kuvasin sarjan Skopjen yläilmoista, jostain syystä tän nimi on The Birds of Avalon:

Birds of Avalon on muuten yhestä Volcomin paidasta joka miulla on. Helvetin hyvä paita.

Nyt ois nälkä. Meinasin opetella kokkaa jotain paikallistaki roskaruokaa jotta osaa sit Suomessa vääntää niitä torttuja kavereille. Kuhan tästä kiireiltään ehtii. Tai viittii.

3 kommenttia:

  1. Torttujen vääntäminen kavereille ei vaan pysty kuulostaa kovin houkuttelevalta.

    VastaaPoista
  2. Mihin oot tekemässä ennakoita? Tuntuu olevan itse kullakin päänvaivana mokomat... :E

    VastaaPoista

kerro kerro kerro!