sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kerran ku Serbiaan menin

Kuukauden päivitysväli on ihan ok jos on paljon muutaki tekemistä ku hengailla Makeessa Doniassa. Nimittäin hengailla ihanassa Serbiassa (+ yrittää vähän vääntää ennakkotehtäväkuvia kolmeen eri kouluun pitkin Suomee).

Joten tässä sitä nyt ollaan, Vinsentiks suomennetun ranskalaistyypin vieraana ties monennettako päivää keskellä Valkoista kaupunkia, Beogradia. Haluun mm. muuttaa tänne, palata tänne, matkustaa pitkin Serbiaa lisää ja tavata uusia ihmisiä. Tutustua tähän maahan paremmin, tää on hyvä paikka olla. Ainaki parempi ku Masisdonia.

Matka alko tasan kaks viikkoa sitten lauantaina ja reittinä on ollu Skopje-Beograd-Subotica-Novi Sad-Beograd ja viimeisenä etappina takas Skopjeen. Kuhan tästä joutaa ja jaksaa, oon venyttäny lähtöä ku ei oo mitään Skopjessakaan joten suosin kaveriseuraa isommassa kaupungissa. Tosin en tiiä miten nää minuun täällä suhtautuu, punkkaan ikuisuuksia samalla sohvalla ja levittäydyn ku joku syöpäläinen.

Turun taideakatemiaan piti vääntää kolme kuvaa säästä, jokaisessa ihminen, kuvasin paniikissa ihanaa Iwonaa, mieletöntä Martinaa ja itteeni niiden kylppärissä sit.

Iwona tuulessa.

Martina sateessa (duh!)

Meitsi sumussa.


Ostin 35mm Holgalomon, siitä ehkä lisää myöhemmin kuhan tajuan idioottimaisuuteni tuhlailun suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro kerro kerro!