tiistai 15. maaliskuuta 2011

Eläinpäivitys

Rotat kuoli. Kaikki kolme kerralla. En tiiä miks, en ollu asialla. Miusta tuntuu että oli makedoonien vika ku ne ei osannu huolehtia niistä rotista ollenkaan eikä se ollu meidän vastuulla se katras. Eikä niitä pentujakaan ikinä tullu.

Sen sijaan voin kertoo elämäni muista eläimistä Skopjessa.


Naapurin koira on kiva, vien sille salaa nakkeja öisin jääkaapista. Ja silitän sitä aina ku meen sen aitauksen ohi. Ja sit se nuolee naamaa. Ja kerjää.


Sit yks ilta oltiin Menadassa joka on kahvila. Sit sen terassilla oli hauska kissa joka kiipes miun jalkaa pitkin olkapäälle istumaan, nuoli hiuksia ja puri nenästä. Sit menin sisälle ja otin siitä kuvan.


Sit BB-talossa asuvilla vapaaehtoistyypeillä on naapurissa kissa jonka kanssa leikin pari tuntia viime perjantaina. Se oli kiva kissa. Se raapas minuu sormesta ja hajotin yhen korun vahingossa. Mut se oli kiva kissa. Kuvassa sitä ei vaan kiinnosta.

En jaksa nyt kirjottaa enempää, ahdistaa. Oon Kumanovossa Tanjan luona evakossa kun sain lähtöpassit kämpästäni ja muutan torstaina Elisen nurkkiin. Hyvä.

1 kommentti:

  1. se teijän alakerran hurtta on vaan niiiiiin ihanuus! ja samaten se "bb-talon" kissa! olin niiiin lemmikkikuumeissani viime vloppuna kaikkine skopjen eläinihanuuksineen! ihanaa. anna nakki multa sille tein alakerran koiruudelle ku meet seuraavan kerran ohitte, je? :) /manzq

    VastaaPoista

kerro kerro kerro!